Gambar Najib bersama enam isteri muda tularBekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Razak didakwa mempunyai enam isteri muda yang disorok dari pengetahuan rakyat Malaysia.

Dakwaan yang dibuat oleh pengokong Pakatan Harapan (PH) itu antaranya termasuklah seorang bekas isteri kepada komposer terkenal, Fauzi Marzuki dan penyokong Barisan Nasional (BN), Noor Haiza Abdullah.

Turut dikongsikan gambar-gambar wanita yang cantik dipercayai diambil dari sumber yang tidak diketahui.


Loading...

Bersama gambar wanita-wanita cantik itu tertera kapsyen “Isteri muda Najib yang manis. Berkahwin secara senyap di salah satu rumah adik-beradik lelakinya. Pasti Rosie (Rosmah) telah memberi izin, jika tidak semua ini tidak akan berlaku".

Seorang pengguna media sosial, Hasnah Abdul Rahman menyatakan kekesalannya terhadap penyokong-penyokong PH yang tidak pernah berubah dengan sikap memfitnah dan mereka cerita bohong demi untuk menjatuhkan Najib.“Beliau bukan Perdana Menteri dan Menteri lagi. Tak kacau sesiapa pun, cuma cuit sikit kat FB.

“Cukuplah memfitnah seseorang tu dari zaman azali lagi. Sumpah Laknat tu masih on tau.” katanya.Sebelum ini, PH telah membuat banyak fitnah dan pembohongan sehingga tumbangnya kerajaan Barisan Nasional dan menyebabkan rakyat kehilangan pekerjaan, kejatuhan ekonomi, penjualan aset-aset kerajaan secara pukal dan pelbagai penyelewengan.

Kerajaan PH kini telah tumbang setelah Perdana Menteri Tun Dr Mahathir meletakkan jawatan kerana mendakwa tidak lagi mendapat cukup sokongan dari ahli parlimen.

Penyokong Parti Keadilan Rakyat (PKR) mempersoalkan tindakan Mahathir yang meletakkan jawatan kerana sepatutnya beliau boleh menyerahkan jawatan perdana menteri itu kepada Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi mengelakkan tumbangnya Pakatan Harapan sebelum ini. – Cinca


Loading...

Mula2 gambar bekas isteri Fauzi Marzuki, pastu gambar Haiza, pastu gambar berlambak perempuan cantik yang boleh dapat dari Instagram. Hanya nak memfitnah Bossku.

Kenapa ye? Beliau bukan Perdana Menteri dan Menteri lagi. Tak kacau sesiapa pun, cuma cuit sikit kat FB.

Cukuplah memfitnah seseorang tu dari zaman azali lagi. Sumpah Laknat tu masih on tau. – Hasnah Abdul Rahman

First it was the pic of my friend Haiza, then it's Fauzi Marzuki's ex-wife, and then a whole host of lovely ladies whose pix you can get from Insta.

Seriously, PH, DAP, RBA and Bossku haters. You cannot find anything else to slander him with, huh? He is no longer the PM, not a Minister even. Why are you shits so frightened of him? His growing popularity? His FB posts? His larger than life personality?

Some people were born stupid, some people have stupidity thrust upon them, some acquired stupidity. You guys are all three. – Hasnah Abdul Rahman
Join our Telegram Channel
Telegram