Video intim Syed Saddiq bersama wanita misteri tularMedia sosial hari ini digemparkan dengan satu pendedahan tentang bekas Menteri Belia dan Sukan Malaysia, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman bersama beberapa foto hubungan intim.

Syed Saddiq didakwa telah membayar seorang wanita misteri untuk menutup mulut menurut halaman facebook Friends of BN - Barisan Nasional, namun sejauh mana kebenarannya masih tidak diketahui.

Bersama dengan pendedahan itu turut dikongsikan beberapa keping gambar Syed Saddiq yang keletihan tertidur dan disebelahnya seorang wanita misteri yang kelihatan seolah-olah gembira kepuasan.


Loading...

Dalam beberapa foto gambar itu juga menunjukkan wanita misteri itu yang pada mulanya memakai baju namun selepas itu tidak berbaju pada gambar yang lain, di mana hanya menutup sebahagian kecil tubuh putihnya dengan rambutnya yang panjang.

Sebelum ini Syed Saddiq telah membuat laporan polis berkenaan kehilangan wang berjumlah RM250,000 di dalam peti besi di rumahnya yang masih menjadi tanda tanya.

Dikhabarkan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) telah membuka kertas siasatan berhubung pemilikan sejumlah besar wang tunai yang meragukan milik Syed. – Cinca?


Loading...Please subscribe


ARTIKEL BERKAITAN:Syed Saddiq tidur keletihan bersama wanita misteri yang masih berbaju 

Loading...
Wanita misteri telah menanggalkan baju

Loading...

Join our Telegram Channel
Telegram