Foo Kee Tian Toyota Camry WXL 3118 langgar lari, cari sampai dapatTular di media sosial video rakaman kes langgar lari membabitkan kereta Toyota Camry dan penunggang motosikal.

Kejadian yang berlaku di lebuh raya Karak menghala ke Kuala Lumpur itu berjaya dirakamkan oleh seorang individu melalui kamera dashcam.Kejadian dipercayai berlaku pada hari ini, pukul 3.00 petang tadi.

Dari rakaman tersebut jelas kelihatan kereta Toyota Camry bernombor plat WXL 3118 yang keluar memotong melalui lorong kecemasan sehingga menyebabkan sebuah motosikal kemalangan.

Kereta Camry tersebut terus memecut meninggalkan motosikal yang kemalangan manakala individu yang merakamkan kejadian itu berhenti untuk membantu penunggang motosikal terbabit.Netizen mula kongsikan butir-butir pemandu kereta Toyota Camry di media sosial dan menggesa orang ramai yang menjumpai kereta tersebut untuk menahan pemandunya untuk diserahkan kepada pihak berkuasa.

Sebarkan sehingga tertangkap supaya keadilan bagi penunggang motosikal tersebut dapat ditegakkan. – CincaPlease subscribe


Join our Telegram Channel
Telegram