Sedap kau duduk rumah dapat g*nt*l, rumahtangga Shuk-Rossa panas kembali, Fara ugut terjun bangunanSebelum ini, rumah tangga pelawak, Shuk Sahar dan isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah nyaris musnah apabila pelawak tersebut dipercayai menjalin hubungan bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Fara Salleh.

Namun begitu, hubungan pasangan suami isteri ini dilihat semakin pulih apabila Shuk membuat permohonan maaf terhadap isterinya.

Terbaru, Rossa dilihat memuat naik beberapa posting berhubung kiriman mesej yang dipercayai dihantar oleh wanita bernama Fara yang pernah menjadi punca perbalahan pasangan itu.


Selalu bukan main tunjuk solat, sekarang mai la tunjuk. Kenapa tak angkat. Meman*a* la tu. Kenapa kau tak nak angkat? Kau jangan marah kalau aku tak angkat call kau ye. Tah dari kau balik tadi apa sia* kau buat sekarang baru kau nak mandi solat bagai. Kau nak man*a* cakap saja. Dulu bukan main siap tunjuk atas sejadah.

Menerusi posting yang dikongsikan oleh Rossa, wanita berkenaan dipercayai masih menganggu kehidupan rumah tangganya.

Lebih teruk, wanita tersebut menghantar kiriman foto berada di balkoni rumah dan mengugut mahu ‘terjun’ dari bangunan kediaman termasuk ‘menikam’ diri sendiri.

Jelas wanita itu lagi, Shuk seolah tidak peduli mengenai perasaannya. Berikutan daripada itu, Rossa turut meluahkan rasa bingung mengenai tindakan wanita tersebut.

Selain memuat naik beberapa tangkap layar mesej, Rossa turut memuat naik satu rakaman video di Instagram Story.


Video tersebut menunjukkan wanita berkenaan sedang bergaduh dan memberontak ketika bersama suaminya.

Wanita itu juga dilihat tidak keruan, menarik baju yang dipakai hingga koyak sebelum bertindak menyerang Shuk.

Saya dah izinkan ya. Suami saya bukan budak lagi. Saya percaya dia pun ada alasan dia sendiri. Daripada masalah panjang. Tapi rasanya pihak keluarga di sana yang tak bagi. Tapi apapun semoga urusan antara kamu selesai.

Jelas Rossa, dia sudah memberi keizinan buat Shuk untuk berkahwin dengan wanita tersebut. Tambahnya, Shuk sudah berbincang dengan wanita berkenaan mengenai hal perkahwinan ini. Namun, wanita tersebut dipercayai tidak boleh menerima kehadiran Rossa dan anak-anak. – OhBulan
Join our Telegram Channel
Telegram