Maszlee berputih mata, setengah jam selepas declare sokong Tun M, Agong pilih MuhyiddinSelain Syed Saddiq, Dr Maszlee Malik adalah individu yang mengikut jejak langkah Tun Mahathir kembali bersama-sama dengan Pakatan Harapan.

Padahal beliau sudahpun berada bersama-sama dengan Tan Sri Muhyiddin Yassin sebelum Agong menamakan beliau sebagai Perdana Menteri yang baharu


Loading...

Mungkin Ahli Parlimen Simpang Renggam itu merasakan kemenangan berada di pihak Tun Dr Mahathir melihatkan sokong yang diterima daripada majoriti Ahli Parlimen PKR, Amanah serta Warisan dan barangkali GPS akan turut serta, membuatkan matanya kelabu.

Selepas sahaja Maszlee membuat kenyataan memilih kem Tun M, selang setengah jam selepas itu, Agong membuat keputusan menamakan Muhyiddin sebagai Perdana Menteri.


Loading...

Mungkin ada yang menamakannya tindakannya sebagai berpendirian, tapi ramai juga yang menamakan sebagai tersilap langkah.

Terang lagi bersuluh, kem yang dipilih Maszlee majoritinya adalah orang kafir berbanding kem Muhyiddin yang majoriti adalah beragama Islam. Bukankah Maszlee juga seorang ustaz? – Cinca

ARTIKEL BERKAITAN: Agong pilih Muhyiddin sebagai Perdana Menteri ke-8


Loading...Loading...
Join our Telegram Channel
Telegram